Сигнализирай!

ГЕРБ внесоха вот на недоверие в НС и промени в Изборния кодекс (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.06.2022 г.
36
0

"От ГЕРБ внесохме вота на недоверие, както и предложение за промени в Изборния кодекс". Това заяви председателят на парламентарната им група Десислава Атанасова. Вотът е внесен в деловодството на Народното събрание с 59 подписа.

Оттам настояват още на следващите избори гражданите да могат да гласуват и с хартиени бюлетини, а не само с машина.

ГЕРБ внасят вот на недоверие към правителството в сряда (видео)

"Предложили сме в програмата за тази седмица на Народното събрание да бъде разгледан законопроект на БСП, който някак странно вече два месеца престояват в чекмеджето на председателя на правната комисия от "Продължаваме промяната"", каза Атанасова.

Булфото

И допълни: "За нас е абсолютно необяснимо как коалицията, част от която внася такъв законопроект, другата част да не допуска за разглеждане и обсъждане темата в детайли.

Именно заради това ние считаме, че освен нашия законопроект за промяна в Изборния кодекс, който е изключително належащ, да бъде разгледан в правна комисия, следва парламентарната зала през тази седмица да разгледа Изборния кодекс, внесен от ПГ на БСП с вносители Георги Свиленски и Филип Попов. Още повече, че доколкото знам БСП на своя Национален конгрес взе решение за подобна промяна". 

ГЕРБ внесоха вот на недоверие в НС и промени в Изборния кодекс (видео)

Източник: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.