Сигнализирай!

Спецоперация в Перник след побоя над футболен треньор (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.06.2022 г.
167
0

Специализирана полицейска операция бе извършена в Перник след случая на побой над футболния треньор Румен Андонов.

В операцията участват служители на ГД „Жандармерия, специални операции и борба с тероризма“, ОДМВР-Перник и ГДНП.

„Целта на засиленото полицейско присъствие е установяване, задържане и профилактика на лица от активния криминален контингент, набиране на информация за подготвяни или извършени престъпления от общ характер или нарушения на обществения ред на територията на областния град. Както и гарантиране на сигурността на жителите“, съобщиха от МВР.

Прокурорски син-рецидивист пребива хора в Перник, сред тях и известен футболист (РЕПОРТАЖ)

Въпреки повече от 23 обвинения, няма нито една присъда срещу обвинения 18-годишен Васил Михайлов. Хората смятат, че това е така заради баща му прокурора Бисер Михайлов.

По-рано днес кметът на града Станислав Владимиров заяви, че е готов да излезе на протест заради бездействието на полицията срещу продължаващите месеци наред улични побоища в града.

Той публикува своята позиция във Facebook. Владимиров е готов да търси "помощ отвън", ако местното МВР не може да се справи с проблема.

"Ако органите на реда не се задействат светкавично, не покажат, че са на страната на хората, ще бъда ПРИНУДЕН ДА ИЗЛЯЗА НА ПРОТЕСТ, заедно с перничани, защото ние искаме да живеем в сигурен и спокоен град", написа той.

Припомняме, че екип на "Господарите" се срещна със семейството на пострадалия Румен Андонов. Може да видите нашия репортаж ТУК.

Спецоперация в Перник след побоя над футболен треньор

Източник и видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.