Сигнализирай!

Технология на НАСА вдига Неймар

Gospodari.com
Gospodari.com
28.11.2022 г.
19
0

Технология на НАСА може да спаси Световното първенство за Неймар. Бразилецът се контузи в първия мач на тима си срещу Сърбия. Той със сигурност е аут за днешния мач на "Селесао" срещу Швейцария. Надеждите на отбора са той да успее да се върне или за третия сблъсък срещу Камерун, или за фазата на директните елиминации.

Източник: Instagram

За да стане това, от бразилския щаб залагат на технология, използвана от НАСА. Компресионните ботуши са често използвани в професионалния спорт. Те действат чрез различните степени на компресия и три вида масаж понякога едновременно. По този начин стимулират кръвообращението, а така дават възможност на изнурените части на тялото да се сдобият със свежа кръв по-бързо, ускорявайки възстановяването.

Шедьовър на Световното съсипа бивша звезда на Реал Мадрид

https://www.youtube.com/watch?v=63QIAK4ZBn4&ab_channel=Hyperice

Контузията в глезена на Неймар в началото изглеждаше незначителна. Звездата е известна с начина си на подчертаване на контакт и никой не очакваше травмата да е сериозна преди да се видят повторенията. В последствие се оказа, че глезенът на Неймар е подут, а навяхването ще го задържи аут от терените. Надеждите на всички бразилци са 30-годишният нападател да се изправи на крака за мачовете на директни елиминации. За да стигне дотам обаче, Бразилия първо трябва да мине през Швейцария днес.

Източник: MARCA; БНТ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.