Сигнализирай!

Румънските власти иззеха луксозни коли от скандален инфлуенсър (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
15.01.2023 г.
14
0

Румънските власти иззеха луксозни коли от скандален инфлуенсър, показва материал на NOVA. Андрю Тейт e обект на криминално разследване за предполагаем трафик на хора, съобщава Reuters.

Прокурорите за борба с организираната престъпност задържаха инфлуенсъра, брат му Тристан и две румънки на 29 декември по обвинения в съставяне на престъпна група. Тя е подложила на сексуална експлоатация най-малко шест жени. Иззети са няколко луксозни автомобила, включително Ролс Ройс, Бе Ем Ве и Мерцедес Бенц. Те са се намирали в имот на Тейт в околностите на Букурещ и са откарани на място за съхранение.

Арестуваха известен инфлуенсър за измама

По-рано тази седмица прокурорите заявиха, че са конфискували 15 луксозни превозни средства и над 10 имота и жилища, принадлежащи на заподозрените, в Букурещ и окръзите Прахова и Брашов. Целта била да предотвратят продажба или скриване на имуществото. Четиримата заподозрени обжалваха 30-дневния си арест по-рано тази седмица. Букурещкият съд отхвърли жалбата им и нареди да останат в полицейския арест.

Тейт, бивш професионален кикбоксьор и участник в британското издание на "Биг Брадър", придоби известност с женомразките си изказвания и език на омразата. Заради тези коментари той беше блокиран от всички големи социални мрежи. Но профилът му в Туитър отново стана активен, след като Илон Мъск купи платформата през ноември. 

Тейт, който има британско и американско гражданство, твърди, че жените са отчасти виновни, ако бъдат изнасилени. Според него те принадлежат на мъжете. 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.