Сигнализирай!

Намериха мъртъв футболиста, издирван 10 дни в Турция

Gospodari.com
Gospodari.com
18.02.2023 г.
23
0

Намериха мъртъв футболиста, издирван 10 дни в Турция. Тялото на Кристиян Атсу е било открито под руините на сградата, в която той е живеел в Турция, предава Sky Sports чрез агента му. Преди няколко дни се появи фалшива информация, че той е бил намерен жив и хоспитализиран. Той бе в неизвестност от 6-ти февруари, когато се случи и трагедията.

Image
Снимка: Twitter/Livescore

Представителката на Атсу Нана Сехере официално обяви за кончината на футболиста в социалните мрежи:

"С изключителна тежест в сърцето трябва да обявя на всички доброжелатели, че за съжаление тялото на Кристиян Атсу бе намерено тази сутрин. Най-сърдечни съболезнования на семейството и близките му. Искам да използвам възможността да благодаря на всички за подкрепата. Ще помоля докато оформяме необходимите аранжименти да уважите правото на лично пространство на семейството в тези много трудни времена."

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1626868958526681088?s=20

Арестуваха играч на “Ювентус” в Нидерландия

Атсу бе с основна заслуга "Нюкасъл" да се завърне във Висшата лига през 2017 г. Той игра за "свраките" и през следващия сезон, като в елита на Англия има мачове с екипа и на "Евертън" и "Борнемут". Той бе закупен от "Челси" но така и не се наложи при "сините" от Лондон. Последно Атсу игра за "Хатайспор". Той почина на 31-годишна възраст.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.