Сигнализирай!

Златан Ибрахимович раздава шутове и шамари (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
21.02.2023 г.
42
0

Златан Ибрахимович раздава шутове и шамари. Екстравагантният шведски нападател все още се възстановява от контузия, но това не му попречи да изиграе една от главните роли в най-новата лента от серията "Астерикс и Обеликс". В класически за Златан стил, той играе злодея във филма. Кадри от подготовката му за екшън сцена, в която се бие с противници, се появиха в социалните мрежи.

Снимка: Стопкадър "Астерикс и Обеликс"

Дебютът на футболиста на големия екран стана факт през януари. Тогава лентата бе пусната по кината във Франция. Именно френска е и цялата продукция. Ибрахимович знае езика от престоя си Пари Сен Жермен. Той прекара в града на любовта четири години. В тях изигра за ПСЖ 122 мача и отбеляза 113 гола, превръщайки се в един от най-добрите нападатели в историята на клуба.

Шакира: “Може да убия бившия си” (видео)

Ибрахимович не е единствената звезда, участваща във филма. Далеч по-познатите на киноманите Венсан Касел и Марион Котияр също се изявяват в главни роли. За Златан изиграването на злодей в комедиен екшън надали е било задача с повишена трудност. С неговия богат опит в бойните спортове, както и необикновеното му чувство за хумор и харизма, подобен персонаж изглежда като детска игра.

https://twitter.com/brfootball/status/1574065190332661760?s=20

41-годишният шведски нападател бе с основна заслуга "Милан" да спечели титлата в Серия А през миналия сезон. През този обаче Ибрахимович все още не е записал минути, тъй като се възстановява от операция на кръстни връзки, направена през лятото. Състоянието му вече е по-добро и той се е завърнал към тренировки. Въпреки това остана извън групата за мача от ШЛ срещу Тотнъм. "Росонерите" спечелиха първия сблъсък миналата седмица с 1-0.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.