Сигнализирай!

Задържаха организатора на нелегалните мигранти от АМ "Тракия", социално слаб е (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.02.2023 г.
26
0

Задържаха организатора на нелегалните мигранти от АМ "Тракия", социално слаб е. Той е хванат край Велинград. Установено е, че се е движил с пилотната кола.

“Харемът на “Ергенът”, еврото на “Възраждане” и онлайн врачки в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Собственикът на катастрофиралия бус вече веднъж е бил установяван - на 4 януари, като притежател на МПС, превозващо мигранти. Според източници той е социално слаб.

Междувременно полицията издирва още един бус с мигранти. Той и катастрофиралият на магистрала "Тракия" са част от един канал и са се движили с пилотна кола. След катастрофата, другият бус и пилотната кола са продължили.

Припомняме, че бус, превозващ 46 мигранти, катастрофира на магистрала "Тракия" край Чирпан. Причината за инцидента е гръмнала гума, след което водачът, избягал от мястото, е изгубил управление и бусът се е ударил няколко пъти в мантинелата. При катастрофата почина един човек, а други 32-ма бяха ранени.

Втори бус

Откриха и втория бус с нелегални мигранти. Той е изоставен край Перник. Намерен е празен, пътниците в него се издирват. 

Изоставеният бус и катастрофиралият тази сутрин са се движили по магистралата. С тях е имало и пилотна кола, в която се е возел организаторът, който беше арестуван до Велинград.

Източник: Нова
Видео: бТВ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.