Сигнализирай!

Треньорът на "Манчестър Юнайтед" разкарва 16 футболисти. Ето кои са те

Gospodari.com
Gospodari.com
22.04.2023 г.
24
0

Треньорът на "Манчестър Юнайтед" разкарва 16 футболисти. Ето кои са те - някои от имената вероятно ще шокират феновете на "червените дяволи".

Новото сдружение, което трябва да спаси “Левски”е факт, Сираков с ефектни обувки

Новината

Общата стойност на излишните в Юнайтед е 208 милиона паунда, пише "Transfermarkt", информацията цитира dsport. Мениджърът на "червените дяволи" е решил да се направи основни промени в своята селекция преди началото на следващия сезон, твърди "Daily Mail".

Марсел Забицер и Вут Вегхорст, които бяха взети под наем ще се завърнат съответно към "Байерн" (Мюнхен) и "Бърнли". Отдадените под наем през настоящия сезон Дийн Хендерсън, Аксел Туанзебе, Ерик Баи и Алекс Телес пък ще бъдат продадени, щом се завърнат в "Манчестър Юнайтед" през лятото.

Още и още

Ерик тен Хаг няма да разчита Фил Джоунс, който ще напусне отбора като свободен агент през лятото. Както и на младите Брандън Уилямс и Антони Еланга. Вторият може да бъде и преотстъпен под наем в друг отбор, за да се обиграва.

Предразположените към контузии Антони Марсиал и Дони ван де Беек също не влизат в сметките на нидерландския специалист за следващата кампания. Халфовете Фред и Скот Мактоминей също са на мушката на Тен Хаг. Те също най-вероятно ще напуснат "Олд Трафорд".

Виктор Линдельоф, както и капитанът Хари Магуайър заедно с Давид де Хеа също ще бъдат извън сметките на специалиста. Тримата ще бъдат продадени при добра оферта.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.