Сигнализирай!

Ицо Хазарта: Целувката между Радев и Гешев доста повече би ме отвратила (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.06.2023 г.
38
0

Ицо Хазарта: Целувката между Радев и Гешев доста повече би ме отвратила. Така депутатът от ПП-ДБ Христо Петров, познат като Ицо Хазарта, коментира изказване на президента Румен Радев преди срещата на върха на Европейската политическа общност в Молдова.

„Формацията беше създадена от Кирил Петков и Асен Василев с подкрепата на Румен Радев. Отчитам го като моя лична вина, че съм се заблудил по отношение на президента“, каза Христо Петров в ефира на bTV.

Радев: Целувката между Борисов и Петков няма да роди друго освен отвращение

Снимка: стопкадър/видео bTV

Той коментира днешните сблъсъци в парламента между депутати от ПП-ДБ и „Възраждане“.

„Един човек и една партия излиза и казва „няма да разрешаваме на тези да говорят, защото не ни харесва“, „ще направим преврат, ако първата и втората партия направят правителство“. Къде е прокуратурата тук, къде е ДАНС. Това е призив към насилие, към преврат“, каза Христо Петров.

Депутатът не смята, че „Възраждане“ са създадени да управляват.

„Те са създадени, за да разрушат малкото, което е постигнато през последните 25 години в България. Зад тези хора стоят българските служби. А техният лидер се казва Румен Радев, така че никак не е лесно да бъдат спрени“, коментира Петров.

От “Възраждане” вече си и плюят в парламента (видео)

Припомняме, че в Народното събрание отново се стигна до сблъсъци, след като от “Възраждане” и Продължаваме Промяната” направиха изказвания от трибуната.

Народните представители се замеряха с топчета хартия. Размениха се и остри реплики между членове на ПП-ДБ и партията на Костадин Костадинов. Част от депутатите нахлуха и на парламентарната трибуна. Един от тях се оказа със счупени очила. Председателят на Народното събрание Росен Желязков даде десет минути почивка, докато се успокои напрежението.

По-късно Димитър Найденов от “Демократична България” пусна видео във Facebook, на което се вижда как Цончо Ганев от “Възраждане” откровено се опитва да наплюе някого от колегите си.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.