Сигнализирай!

Лео Меси се размина с тежка контузия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.03.2024 г.
8
0

Лео Меси се размина с тежка контузия. Аржентинецът претърпя тежък удар по време на двубоя на своя Интер Маями срещу Нешвил от осминафиналите в Шампионската лига на КОНКАКАФ.

В 78-ата минута, при 2:1 за съперника, Лео влезе в единоборство със защитника на домакините Лукас МакНотън. Аржентинецът имаше късмет, че не се оказа със счупен крак. Меси направи опит да блокира изритване на топката, но се подложи на крака на МакНотън, който, най-вероятно неволно, го нарани.

Скандирания за Меси вбесиха Роналдо (видео)

Съдията прецени, че ситуацията не предлолага да вдигне никакъв картон на футболиста на Нешвил. Въпреки болката, световният шампион се завърна в игра и остана на терена до края.

Именно аржентинската десетка намали изоставането на своя отбор със запазената си марка, реализирайки с прецизен удар с левия крак в 52-ата минута. А Луис Суарес бе оставил най-доброто за самия край на двубоя. Уругвайският ветеран изравни в петата от общо седемте минути продължение, след като се разписа с глава от няколко метра.

Мачът завърши с 2:2. Спечелването на този турнир е на дневен ред за Маями, защото победителят от надпреварата получава правото да играе на Светвоното клубно първенство догодина. Издание, което ще бъде по-специално, защото ще бъде дебютно за новия формат - с цели 32 отбора.

Видео: X / @RoyNemer

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.