Сигнализирай!

Невиждано - роден национал се прекръсти и го изгониха на европейското по мини футбол (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
05.06.2024 г.
12
0

Невиждано - роден национал се прекръсти и го изгониха на европейското по мини футбол, пише Sportal. Тимът ни отпадна от битката за титлата след загуба от Азербайджан.

Точен за нашите беше Явор Генчев, който се разписа от пряк свободен удар в 21-вата минута. Рамиз Човадров (7’), Тамхин Халидзе (31’) и Раван Каримов (45’) пък вкараха за победителите.


Двата отбора предложиха много здрава битка и затвърдиха челните си позиции в света на мини футбола. България напуска надпреварата с две победи и две загуби.

В третата минута Джафаров се озова на добра стрелкова позиция, но ударът му профуча покрай вратата, пазена от Димитър Каров. Четири по-късно Рамиз Човадров откри резултата, разписвайки се директно от фал.

Малко след това пред Азербайджан се откри възможност да удвои преднината си, но Каров се намеси по страхотен начин с крак. В 15-ата минута родният страж си бутна топката до центъра и отправи силен изстрел, който обаче не беше точен.

Противникът продължаваше да притиска "лъвовете", но защитата на България се справяше добре. С още няколко спасявания се отчете и Димитър Каров.

В 21-вата минута нашите получиха възможност да изпълнят пряк свободен удар в близост до наказателното поле. Зад топката застана Явор Генчев и с мощен шут направи безпомощен противниковия вратар - 1:1.

До края на първото полувреме имаше по една добра възможност пред двете врати, но гол не падна и резултатът се запази непроменен.

Азербайджан стартира по-активно след почивката и в 31-вата минута Тамхин Халидзе изведе своя тим отново напред в резултата.

В 37-мата минута Любомир Генчев се отличи със страхотни индивидуални действия, но завършващият му удар беше спасен от стража на азерите. Секунди по-късно Генчев стреля с глава от близко разстояние, но встрани от целта.

5 минути преди края на редовното време футболистите на Азербайджан разиграха добре, а Каримов се оказа на точното място в наказателното поле, за да реализира за крайното 3:1.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.