Сигнализирай!

Михайлов: Марков заплаши, че ще ме унищожи (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
02.07.2024 г.
10
0

Михайлов: Марков заплаши, че ще ме унищожи. Това сподели пред NOVA членът на партия "Величие".

Ивелин Михайлов уточни: "Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света". По негови думи той разполага със запис, в който се чува как членове на "Величие" казват, че "ще подкрепят програмно правителство". Този запис, според него, притеснявал Марков.

Михайлов изяви готовност да изпрати въпросния запис до медиите.

"Направих записа, защото срещу мен имаше заплахи, че ако не се прехвърли ръководството на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Такива имаше и към други членове на партията, включително към депутат", заяви той. 

Ивелин Михайлов е категоричен, че не е имал индивидуален контрол над депутатите.

„Ние сме идеологическа партия. Обединени сме около идеята да пооправим нещата в България, така че да е едно хубаво и спокойно място за работа, за развитие", поясни той.

"Това, което се случи от първия ден обаче е, че г-н Марков закъсня за клетвата. Той каза и причините за това, след което забелязахме промяна в неговото поведение. А когато той е ръководител на тази група, нормално е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат", допълни Михайлов. 

Той коментирата и разразилия се преди няколко дена скандал около политическата формация.

"Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и ДПС. След като поискахме разяснение защо се е гласувало така, получихме уверение, че нещата не са по този начин. И от мен поискаха извинение, че съм обидил групата. Извиних се. Но след това се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми казаха, че са склонни да подкрепят програмно правителство. Казах им, че това ще е отстъпление от нашите идеи", посочи той. 

Ивелин Михайлов заключи, че нещата, които споделя са напълно верни и по негови думи Марков ще направи всичко възможно да не се разбират от обществеността. "Един човек трябва да спазва обещанията си. Парите ще дойде, когато той върши работа, а не когато взима подкупи", посочи той. На въпрос дали полковник Николай Марков взима такива, Михайлов нито отрече, нито потвърди.

Коментарът на "Господарите"

Циркът е пълен! Семейната драма в ПП "Величие" е налице още откакто се разбра, че формацията е успяла някак да мине 4-процентовата бариера и да влезе в парламента. След това раздорът във “Величие” започна. Разбра се, че Михайлов има задължения към НАП в размер на стотици хиляди. Лидерът на групата закъсня за клетвата си в Народното събрание. Между двамата се заформи скандал, който изглежда се води чрез медиите. Кой е прав и кой е крив, съвсем скоро се надяваме да се разбере! Едно е ясно - подобен цирк няма място в парламента, нищо че сме свикнали на такъв!

Николай Марков зачеркна Ивелин Михайлов и обяви себе си за единствен лидер на “Величие”

Когато мама и тате се карат: Лидерът на “Величие” поиска Ивелин Михайлов да му се извини

Семейната драма утихва: Михайлов се извини на Марков за “пробитите” депутати (видео)

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.