Сигнализирай!

Граждани излязоха на протест срещу издигането на Сарафов за кандидат за главен прокурор

Gospodari.com
Gospodari.com
Преди 2 часа
250
0

Граждани излязоха на протест срещу издигането на Сарафов за кандидат за главен прокурор. Демонстрацията е организирана от Инициатива „Правосъдие за всеки" и е под наслов: „Кой прегрупира главните прокурори?"

Отново единствен кандидат и предизвестен победител (видео)

„За съжаление се повтарят някои събития от преди 5 години, когато беше изборът на Иван Гешев за главен прокурор. Сега отново имаме кандидатура, която макар и да не е съвсем същата, е поне още толкова спорна, най-вече заради личните качества на кандидата, негови обвързаности и по наше мнение неговата непригодност да заеме този пост. Все пак да се мотивирам, да кажа той не е разсеял съмненията, които всъщност само се потвърждават за свои много тесни контакти и връзки с така да се каже „Кръстника на семейството” в съдебната власт, на това сенчесто семейство - Пепи Еврото и също така не е разсеял съмнения за връзки със задкулисието”, заяви адвокат Емил Георгиев, инициатива „Правосъдие за всеки”.

Надявахме се и очаквахме най-накрая нещо различно в нашата съдебна система. Уви… няма промяна! Продължаваме да следим дали тази кандидатура ще събере необходимите гласове или все още има хора, които осъзнават важността на главния прокурор. 

Видео: Facebook/Инициатива “Правосъдие за всеки” 


 

 


 

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.