Сигнализирай!

Адвокатът на Мбапе: Обвиненията срещу него са клевета

Gospodari.com
Gospodari.com
16.10.2024 г.
307
0

Адвокатът на Мбапе: Обвиненията срещу него са клевета. Замесиха името на футболиста в случай на изнасилване в Швеция. 

Контузеният Мбапе купонясва в Стокхолм по време на мача Франция - Израел

Ръководството на "Реал" (Мадрид) е провело спешна среща заради скандалната ситуация. Килиан Мбапе написа, че това са фалшиви новини, а негови представители заявиха, че обвиненията в изнасилване срещу френския футболист са напълно неверни. 

Всичко започна от Шведския сайт Aftonbaldet и тяхна статия, в която се твърди, че Мбапе е един от заподозрените за изнасилване в хотел в Стокхолм на 10 октомври. “Обвиненията в изнасилване срещу френския футболист Килиан Мбапе са напълно неверни”, заявиха негови представители след съобщения в шведските медии. От прокуратурата в скандинавската страна потвърдиха, че водят такова разследване, но не разкриха самоличността на заподозрения. 

Адвокатът на френският футболист - Мари-Алис Каню-Бернар, потвърди, че от името на клиента ѝ ще бъде подадена жалба за "клеветнически твърдения", съобщават френски медии. Юристът обаче ще изчака, за да научи повече за воденото разследване. "Той е спокоен, защото знае, че нищо не е извършил. Следи отдалеч тази афера, въпреки че е защитен за момента. Всичко това обаче му влияе", коментира още Каню-Бернар.

Междувременно ръководството на "Реал" (Мадрид) е провело спешна среща заради скандалната ситуация, с която се свързва техният нападател. Все още не е известно дали футболистът ще вземе участие в предстоящите мачове на отбора.

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.