Сигнализирай!

Ректорът на медицинския университет в Пловдив не смята, че изпити се взимат по втория начин

Gospodari.com
Gospodari.com
28.02.2018 г.
36
0

Скъпи приятели, връщаме се към темата за платените медицински изпити. В поредица от репортажи ви показахме как работи схемата, колко струват изпитите и как се разпределят парите. Срещнахме се и с д-р Анастас Циканделов, който разказа за всичко това пред нашата скрита камера. Когато обаче видя Дани Йорданов, докторът получи внезапна амнезия.

 

КАК МЕДИЦИНСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ЖИЛИ ЧУЖДЕСТРАННИ СТУДЕНТИ С 50 000 ЕВРО ЗА "ОБУЧЕНИЕ"?

 

Днес ще се срещнем с проф. д-р Стефан Костянев, ректор на Медицинския университет в Пловдив. Пред камерата ни той отрече да е в близки отношения с Циканделов и в неговия университет да има плащане на изпити.

 

"Естествено, че не са уреждани. Макар че един ректор никога не може да бъде 100 % сигурен, когато става въпрос за 700 преподаватели. Корупционни практики в нашия университет няма, или почти няма", коментира той.

 

СКРИТА КАМЕРА: КАК СЕ ПРОДАВАТ ИЗПИТИ И ДИПЛОМИ В МЕДИЦИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

 

Но нас ни притеснява точно това почти, зад което могат да стоят много вземи изпити без знания. Ректорът коментира и твърдението, че студенти могат да минат в по-горен курс, стига да заплатят.

 

Според него всичко е измислица и няма подобна тарифа.

 

Ние от "Господари на ефира" сме изпратили всички документи и записи по случая на Прокуратурата. Като се надяваме да се вземат необходимите мерки.

 

ГОСПОДАРИТЕ ТЪРСЯТ СМЕТКА НА ОБВИНЯЕМ ЗА НЕЗАКОННИЯ ПРИЕМ НА СТУДЕНТИ В МЕДИЦИНСКИЯ

 

 

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.