Сигнализирай!

Круизи на кукуво лято

Gospodari.com
Gospodari.com
28.11.2018 г.
50
0

След множество репортажи за некоректни туристически агенции, за пръв път от страната на пострадалите застава туристически оператор. Боби Ваклинов отиде да провери какъв е случаят. Група от дванадесет човека плаща доста голяма сума за круиз до Куба, който е на косъм да не се осъществи.

 

Туристическият оператор ги превежда към посредника на круизната компания, която ще осъществи пътуването, въпросната фирма „Круизескперт”,обаче, пропуска да ги преведе към круизната компания. Парите изчезват безследно, заедно с шефката на фирмата - Димитрина Муртова.

 

Туристическият оператор успява да спаси пътуването, след като се свързва с круизната компания и им показва всички документи за осъществените плащания, но в момента ощетени от некоректния туристически агент са именно те. Лошите новини са , че много хора, резервирали круизи през „Круизекперт,” може да останат без пътувания за празниците. 

 

Боби Ваклинов вече е по петите на Димитрина Муртова, ако имате информация за въпросната дама и нейната фирма, сигнализирайте ни.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.