Сигнализирай!

Колоритни протестиращи зоват за Крумови закони и Белене (РЕПОРТАЖ)

Gospodari.com
Gospodari.com
01.06.2023 г.
19
0

Колоритни протестиращи зоват за Крумови закони и Белене. Нашият репортер Дани Йорданов отрази събитието. То се проведе на задния вход на Народното събрание в София.

Венци Чикагото избухва пред “Господарите”, вади флашка с канибализъм (РЕПОРТАЖ)

На протеста се вижда, че има повече полиция, отколкото участници. Но все пак дори мижавият интерес не скри от камерата ни доста колоритните протестиращи.

Някои от тях зоват за Крумови закони, други искат да отваряме комунистическия лагер на смъртта в Белене. Имаме и поп, който анатемосва политиците. Само че анатемосва фашистите и благодарение на нашия екип не забравя и комунистите.

Акценти

Още в началото на репортажа можете да видите, че на мегафона има голяма лепенка на АЛФА ТВ. Това е телевизията на "Атака". Една от проруските партии, които отпаднаха от Народното събрание през годините. Тук имаме привърженици и на "Възраждане". Също и на партия "Мир". Присъства и представител на национално движение "Крумови закони".

Събеседниците са доста ярки и всеки има своето мнение. за българската политика. Ситуациите са няколко, комуникацията на моменти се счупва. Дани Йорданов се оказва "сувенир", не "суверен". И даже е съгласен с този етикет.

Като стана дума за етикети, една от протестиращите е категорична, че трябва да се скандира "педе*аси" по адрес на депутатите.

Намесени са соросоидите, американците, руснаците. Е, един от недоволните едва казва, че и руските интереси не са нещо положително.

Изключителен момент е, когато попът анатемосва Народното събрание. Под ножа са и фашисти, и комунисти. И ченгетата от Държавна сигурност.

Обезателно гледайте цялото видео, скъпи приятели!

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Репортажи

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.