Сигнализирай!

Къде гледат съдиите и ВАР в последните мачове? (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.05.2023 г.
935
0

В новия епизод на рубриката "Цар VAR" ще видите много претенции към реферите и някои скандални техни решения в мачовете на истината - дербито за шампионската титла, финала за Купата на страната и директен сблъсък за участие в евротурнирите. за първи път съдия номер 1 у нас Георги Кабаков получи червен картон за своите отсъждания от нашия анализатор Детелин Баялцалиев. Най-добрият ни съдия ядоса феновете на Левски с някои свои решения на мача срещу Черно море,в който домакините имаха сериозни претенции към съдийството.

София (26 май 2023) Футболна среща от 33-ия кръг на efbet Лига между отборите на Левски и Черно море. На снимката: футболистът на Левски Роналдо (дясно). Снимка: Асен Тонев/БТА (БТ)

Отново в последния 33-ти кръг на първенството ЦСКА и Локомотив Пловдив искаха от рефера Станимир Тренчев дузпи в тяхна полза. И в двете ситуации обаче сигнал за наказателен удар не последва. А ВАР също не индикира на главния съдия за нарушение на правилата.

Забравени картони и ненаказани симулации в “Цар VAR”(видео)

Най-много спорни решения и скандали предложи голямото дерби за шампионската титла между Лудогорец и ЦСКА. Там и двата отбора имаха основателни претенции към Георги Кабаков, който подмина две претенции за дузпи от домакини и гости. Освен това реферът изгони помощник - треньора на "червените", но не показа наказателни картони в други ситуации. А ВАР на практика отсъстваше в този мач. Системата за видеонаблюдение не се намеси нито веднъж, за да помогне на рефера Кабаков.

За сметка на това ВАР-ът беше много активен във финала за Купата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948. Системата за видеонаблюдение помогна на няколко пъти на главния съдия Драгомир Драганов и неговите асистенти.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.