Сигнализирай!

Топ 10 на най-добрите трансфери през лятото на 2023 (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
26.10.2023 г.
904
0

Топ 10 на най-добрите трансфери през лятото на 2023, представя Владимир Йорданов в рубриката ни "Забавен спортен коментар".

В света на футбола, където числата често са в центъра на вниманието, лятото на 2023 г. не изненада никого - националният отбор отново си пасна късмета, като усъвършенства традицията си да губи, независимо от сезона. За това, обаче, имаме топ 10 на трансферите, които заслужава да говорим.

1. Виктор Бонифас в Байер Леверкузен

   Нигерийският нападател ни разкри както романтичната сила на футбола, така и тежестта на името си. След срещата му с Байер Леверкузен в Лига Европа, той премина към тях и не се разочарова - 9 гола в първите 8 мача.

2. Муса Диаби в Астън Вила

   Френският национал се оказа като ново пламъче в Астън Вила, като се адаптира към Висшата лига като истински професионалист. Вече създаде редица възможности за гол и намери пътя до мрежата.

3. Серху Гираси в Щутгарт

   Германският полузащитник като че ли сложи магията в куршум, като озари Щутгарт с 16 гола само за осем мача. В класирането на лигата те заемат нови височини благодарение на него.

4. Деклан Райс в Арсенал

   Райс даде на Арсенал задачата да се изправи, като подобри представянето си. С тежките победи над Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити, той беше ключов играч.

Дани Йорданов разкрива какво да очакваме от групите на Шампионската лига през този сезон (видео)

5. Джеймс Мадисън в Тотнъм Хотспър

   Мадисън беше като диригент на театър, поднесъл изящество на терена като класически номер 10. Помогна на Тотнъм Хотспър да се качи на върха на класирането.

6. Доминик Собослаи в Ливърпул

   Собослаи привнесе нов дъх на халфовата линия на Ливърпул. Неговата игра беше като свирка в симфонията на успеха.

Както казахме, този списък не включва суперзвезди, примамили от екзотичната футболна лига на Саудитска Арабия. Важното тук е влиянието върху отборите, а не ценният етикет. Всички тези трансфери донесоха свежест и енергия в отборите си, като направиха лятото на 2023 г. още по-вълнуващо за футболните почитатели. Нека играта продължи!

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Спорт

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.