<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Британците з...

106-годишна баба си поръча гол келнер на партито за рождения ѝ ден (снимки)

13 Август 2022
1 993

106-годишна баба си поръча гол келнер на партито за рождения ѝ ден, пише LADbible.

Нора Шоу е родена през 1916 година в Манчестър, Великобритания. Майка е на три деца, има седем внука и шест правнука. Тя отпразнува 106-годишнината сред семейството, служителите на дома за стари хора и… 32-годишния красавец Еди Бетъридж, явил се пред рожденичката само по престилка, папионка и предпазна маска за лице.

106-годишна баба си поръча гол келнер на партито за рождения ѝ ден (снимки)
iStock

“Еди бе висок, с хубави очи и общо взето много привлекателен. Нямаше никакво окосмяване по гърдите, което много ме впечатли”, споделя Нора след изненадата.

Тя дошла след признанието ѝ пред персонала на дома в Уест Мидландс преди време, че повече от всичко би искала за рождения си ден да зърне “един здрав мъжага”.

Столетница отказва да продаде къщата си за 680 пъти по-висока цена от първоначалната покупка (снимки)

Речено-сторено

Изненадата била организирана от дъщеря ѝ Джил. На празника дошъл Еди – професионален сервитьор, който поднесъл сандвичи, кофлички и чаши с пенливо вино.

106-годишна баба си поръча гол келнер на партито за рождения ѝ ден (снимки)
iStock

“Направо изпаднах в шок, когато се завъртя в гръб и видях, че не носи нищо под престилката си”, признава Нора. Тя дотолкова била втрещена, че не повярвала на очите си и искала да се увери пак и пак, извиквайки Еди за нова порция сандвичи.

За майка си Джил споделя, че е като ходеща книга с разкази.

“Като я слушаш, оставаш с впечатлението, че е видяла едва ли не всичко”, казва тя. И наистина, за 106-те си години на този свят Нора Шоу е видяла две световни войни, две пандемии, сменили са се 20 премиера на Обединеното кралство. А ето, че на рождения си ден можа да види и това – гол красавец да сервира храни и напитки на нея и гостите ѝ.

106-годишна баба си поръча гол келнер на партито за рождения ѝ ден

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции