<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=116493" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Втори фалста...

13-годишно момче кара кола по улиците в Ловешко (видео)

26 Януари 2022
0 603

13-годишно момче кара кола по улиците в Ловешко, съобщава NOVA.

Многократно сме ви показвали непълнолетни, които шофират – често насърчавани от родителите си. Вчера 13-годишно момче публикува в социалните мрежи клип, на който се вижда как детето шофира автомобил в ловешкото село Дерманци.

„За първи път виждам този клип. Шокирана съм, че непълнолетни лица шофират по улиците на село Дерманци”, заяви кметът на селото Галина Спасова.

Журналисти се опитаха да намерят момчето и семейството му. От тях няма и следа в Дерманци. Оказва се, че момчето го няма нито у дома му, нито в училището, където е в шести клас. От две седмици го няма в час, потвърди ръководството на местното учебно заведение.

13-годишно момче кара кола по улиците в Ловешко (видео)

Малолетен ром шофира BMW-то на баща си, насърчаван от двамата си родители (видео)

„В момента е в Испания след подадена молба от майката”, каза Петя Кръстева – директор на училището в село Дерманци.

Това, че медия се интересува точно от това момче и родителите му не учуди преподавателите му. „От малък е проблемен. Доста е агресивен спрямо своите съученици. Водени са много разговори с Комисията по противообществени прояви. Водени са разговори и с родителите му, които се затрудняват да овладеят неговата агресия”, каза още Кръстева.

13-годишно момче кара кола по улиците в Ловешко

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции