<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141114" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж, страдащ ...

17-годишно момиче спаси куче при наводнение в САЩ (видео)

15 Август 2022
0 222

17-годишно момиче спаси куче при наводнение в САЩ.

Наскоро бяха регистрирани тежки наводнения в американския щат Кентъки. Много къщи бяха почти изцяло под вода. В тази обстановка едно дете постъпи героично и спаси кучето си.

Българин плува над 70 часа в опит да постави рекорд на Гинес (видео)

17-годишно момиче спаси куче при наводнение в САЩ (видео)

17-годишната Клоуи Адамс живее в Уайтсбърг, Кентъки, САЩ. Наскоро там беше регистрирано тежко наводнение. Стихията изненадва момичето, когато е вкъщи. До нея е само кучето й Санди. Когато водата пълни кухнята и банята, Клоуи решава, че трябва бързо да избяга.

Момичето изпада в паника и не успява да се свърже със спасителната служба. Затова бързо взема кучето. Поставя го в пластмасов контейнер и напуска къщата.

17-годишно момиче спаси куче при наводнение в САЩ (видео)

Клоуи плува в студената вода сред наводнените къщи. И бута контейнера с кучето. Тя забелязва покрив, който наднича от водата. Детето решава да лагерува там, за да чака помощ. В този момент от друга къща се опитали да излязат и близките й.

Клои и кучето чакали на покрива около пет часа, преди да могат да бъдат спасени. Братовчедът на момичето дошъл с лодка. След това ги отвел на безопасно място.

“Когато пристигнахме в къщата на баба ми, избухнах в сълзи от облекчение, че Санди и аз успяхме да оцелеем. С цялото си сърце се тревожа за хората, които трябваше да преживеят и по-лошо в тези ужасни дни”, каза Клои.

17-годишно момиче спаси куче при наводнение в САЩ (видео)

Източник: Petpop.cc

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции