<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=121072" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изключиха ру...

3-ти март с руски знамена (видео)

04 Март 2022
0 2635

На 3-ти март, национален празник на България впрочем, русофили се качиха на Шипка за провокация и да покажат фасон.

Политически мотивирани, определени хора опитаха да създадат хибридна постановка. Тя обаче рисува българите като безчувствени към украинската трагедия, дълбоко и неразривно свързани с една страна агресор.

3-ти март с руски знамена (видео)

Кой е против санкциите срещу руската агресия (видео)

Разбира се тази PR каскада, обидна с простотата и наивността си за интелекта на българите, не променя факта, че българите са състрадателни и критично преценяващи кървавото нахлуване в Украйна.

Имаше хора, които вееха руски знамена, а българските използваха като парцал или наметка. Имаше хора, които крещяха с цяло гърло “Русия”, докато се затрудняваха с българския химн.

Да, приятели, такива родолюбци живеят сред нас.
Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Taina_maina

    04 Март 2022

    Абсурдни сте, и отразявате събития по всякакъв друг начин, но не и обективен. (голямо разочарование за някогашната надежда за медия на "истината") Защо не отбелязахте, че има голяма част от народа ни, която не намира Русия за враг и не иска да влиза в конфликт с нея. Благодаря на тези хора, че изявиха истинската позиция на българския народ. Белким Путин види, че не сме толкова затрити от Американската пропаганда (идеален пример за която е този репортаж) и ни прости за действията на поредните наши "избранници"...

Реакции