<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=126463" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИзСпортен Св...

5 причини предстоящият Мондиал да е най-интересният досега (видео)

19 Април 2022
0 3112

5 причини предстоящият Мондиал да е най-интересният досега подреди в своя спортен коментар Краси Москов. Ето и какви са те:

За пръв път в историята световно първенство ще се проведе в периода на късна есен, точно тогава, когато европейските клубни първенства обикновено са в разгара си. Тази година те ще трябва да направят пауза по никое време.

По-скоро другите традиции там малко объркват средностатистическия футболен фен, който е шумен, страстен, обича да яде, да пие и третото също, ако вече не е припаднал.

В Катар е забранено да се консумира алкохол или човек да е пиян на обществени места, като подобни провинения могат да донесат затвор до шест месеца плюс солена глоба.

Гостите на Катар трябва да избягват да носят прекалено разголени дрехи на обществени места.

Това автоматично обезмисля работата на европейските режисьори, които в две трети от мача търсят най-оскъдно облечената мадама на стадиона.

Проявата на прекалена близост и интимност на обществени места не се одобрява. Жените в Катар дори не се ръкуват с мъже. То лошото е, че и в съседните държави май не може. 

5 причини предстоящият Мондиал да е най-интересният досега (видео)

Кои са топ 10 бъдещи мениджъри на Манчестър Юнайтед? (видео)

И още нещо – хомосексуалното поведение е забранено в страната. Не знам какво ще правим със съдиите. Щото нали съдията е такова… Евентуално само ВАР. Другото явно е извън закона.

За нас, българите, това е първият Мондиал, който ще се изиграе в сезона на луканките.

Аз мисля, че затова не се и класирахме. Не че не можехме. Но нямаше ли да е тъпо да караме взискателния български запалянко да ходи на мач на място, на което не може да пие по цял ден?

Не, след всичко изброено, по-добре, че си оставаме вкъщи. При луканките.

5 причини предстоящият Мондиал да е най-интересният досега

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции