<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114372" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Раздадоха "Зл...

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда “Златен глобус”

10 Януари 2022
0 801

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда “Златен глобус”, пише LADbible.

Актьорът, който се въплъти в образа на О Ил Нам или по-известен като участник 001, никога досега не е получавал толкова високо отличие.

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда "Златен глобус"
Снимка: Netflix

Нещо повече, той стана първият корейски артист, получил наградата “Златен глобус”, като надделя над Били Кръдъп (The Morning Shaw), Киърън Кълкин (Succession), Марк Дуплас (The Morning Shaw) и Брет Голдстайн (Ted Lasso).

Раздадоха “Златните глобуси” в отсъствието на победителите и медиите

Тазгодишната церемония се проведе в понеделник в Лос Анджелис, без участието на звездите. Телевизионното излъчване също бе спряно заради отрицателни реакции, породени от липса на разнообразие.

Неочаквания успех шокира доайена в успешния сериал на Netflix, чиято първа роля в театъра е през далечната 1960 година.

Българските киномани навярно помнят Юн Су с ролята му на монаха от филма на Ким Ки Дук “Пролет, лято, есен, зима и… пролет” от 2003 година. След забележителното му участие в Squid Game животът на 77-годишният човек излезе от спокойния делник и вниманието на публиката изглежда го обгръща все по-настоятлно.

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда "Златен глобус"
Снимка: Netflix

„Нещата се промениха доста. Дори когато излизам в кафене или някъде подобно, сега трябва да съм наясно с това [как изглеждам на другите]. Накара ме да си помисля: „Да бъдеш известен също е трудно“, допълва екранният ветеран, чиято кариера се простира върху почти шест десетилетия.

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда &#8220;Златен глобус&#8221;
Снимка: Netflix

„Нямам големи амбиции. В живота си получих много неща. Сега като че ли повече искам да оставям нещата да се случват без да се намесвам. Казано по-просто: да речем, че отиваме на разходка в планината и видим красиво цвете. Когато сме млади, имаме желание да откъснем цветето, да го вземем със себе си. Но като достигнеш моята възраст, ти го оставяш такова, каквото е, за да се върнеш да го видиш отново. Същото е и с живота. Но не е много лесно.”

Мария Бакалова не успя да вземе “Златен глобус”, но “Борат 2” спечели за най-добър комедиен филм (видео)

77-годишният актьор от Squid Game записа името си в историята с награда “Златен глобус”

Източник: LADbible

Снимки: Netflix

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции