<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144396" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Забраниха на ...

89-годишна двойничка на Елизабет II се пенсионира в знак на почит към кралицата

14 Септември 2022
0 332

89-годишна двойничка на Елизабет II се пенсионира в знак на почит към кралицата, пише 9gag.

Мери Рейнолдс живее в английското градче Епинг и за първи път узнава за приликата си с Нейно Величество, когато е на 17. А на 45 вече се появява публично като двойник в телевизията и киното. През 1988 година се снима в епизод от сериала Doctor Who, а две години по-късно в комедията Bullseye.

В интервю за Press Association Рейнолдс си спомня:

“Беше огромна привилегия да се оприлича на нея, тъй като я смятам за изключителна личност. Предния ден гледах новините и имах предчувствието, че нещо лошо ще се случи. И разбира се, така и стана, но от това се почувствах още по-зле.”

Елизабет II е направила невероятен жест към най-доверения си помощник преди да почине

Рейнолдс е решила да запази целия гардероб в памет на кралицата и твърди, че се чувства част от кралското семейство. В стремежа си да прилича на Нейно Величество, Мери се е старала винаги да се отнася почтително към хората.

Най-колоритните моменти на кралица Елизабет II (видео)

В спомените ѝ Елизабет II ще остане не като кралица Елизабет или английската кралица, а просто Кралицата, каквато бе за хората по цял свят.

89-годишна двойничка на Елизабет II се пенсионира в знак на почит към кралицата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции