<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=135410" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Борис Джонсъ...

90-годишна жена, въоръжена само със стол, се сби с мечка (видео)

29 Юни 2022
0 448

90-годишна жена, въоръжена само със стол, се сби с мечка.

Осъдиха столетник, служил като пазач в нацистки лагер на смъртта (видео)

90-годишна жена, въоръжена само със стол, се сби с мечка (видео)

Жената е от Тенеси, САЩ, и се казва Алта Уилямс. Един ден тя седи на предната си веранда и се отпуска на слънчевите лъчи. В това време черна мечка се приближава до нея заедно със своите малки.

Мечката напада Алта. Жената хваща градинския стол, на който седи, и се бие с него. Така успява да отблъсне смъртоносното животно далеч от нея.

“Просто седях тук. Бях излязла от 2-3 минути. Мечката явно ме чу”, коментира Алта.

Жената казва, че “лицето на животното беше точно в лицето ми”. Тогава възрастната дама вдигнала градинския стол да се отбранява.

“Славя Господ, защото можеше да не съм тук”, споделя оцелялата.

Това не е първият път, когато тя влиза в контакт с мечки в дома си в Сивиървил. Къщата е до националния парк “Смоуки Маунтънс”.

“Възрастната жена е постъпила правилно, отблъсквайки мечката със стола”, казва говорител на Агенцията за дивата природа на Тенеси.

“Начинът, по който тя е отговорила на атаката, е точно това, което казваме на хората да правят.”

“Трябва човек да стане по-голям на обем, полвайки предмет под ръка. Да крещи, да вдига шум. Само така може да сплаши мечките. Реакцията на Алта е спасила нейния живот”, споделят още експертите по дивите животни.

Източник: ladbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции