<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110347" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте най-уни...

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението “Бъни хаус” (снимки)

01 Декември 2021
0 68922

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението “Бъни хаус”, пише.

Джена Бентли от Монтана пребивавала в митичното имение за около година в периода 2007-2008-ма. По това време красавицата била само на 18 и попадането сред избраничките било сбъдната мечта. Не всичко обаче било безплатно там.

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението "Бъни хаус"
Снимка: Jam Press

“Убедена съм, че правят доста обстойна предварителна проверка, за да се уверят, че не сте сериен убиец”, казва тя и признава, че в “Бъни хаус” важи вечерен час при много стриктно спазване.

“Ако се прибереш след 21 часа, оставаш да спиш вън на моравата”, допълва тя. По думите ѝ, на момичетата в къщата не е позволено да си имат гаджета. А дори само една среща с момче е достатъчен повод за “незабавно изритване”.

Репортерката Джени Суши се съблече за шведския Playboy (снимка)

“Поръчай си мечта”

Въпреки строгостта обаче, според Джена имението е като къщата на “Барби”. По думите ѝ това, което момичетата получават в замяна, е просто “невероятно”.

Навсякъде около нея имало прислужници, които вършели всичката работа и всяко нейно желание се изпълнявало, само щом вдигнела телефона. “Deal a dream” нарича тя апаратът, от който набирайки “нулата”, получавала каквото поиска по всяко врме на деня и нощта.

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението "Бъни хаус"
Снимка: Jam Press

По повод прословутите партита, тя казва:

“Хората си мислят, че нощите са диви, но те са действително по-диви, отколкото можете да си представите. Помня парти, на което присъстваха Анджелина Джоли, Томи Лий, Памела Андерсън и Денис Родман – това беше направо откачено.”

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението &#8220;Бъни хаус&#8221; (снимки)
Хю Хефнър. Снимка: PA

Тя твърди, че никога не е правила секс с Хю Хефнър. “Но веднъж влязох при него и никога няма да ви кажа с кого беше. Само ще кажа, че вътре бяха четирима, включително той.”

Американският “Playboy” обяви, че спира печатното си издание, заради кризата с коронавируса

Хефнър, който почина през 2017 година, създава списанието “Плейбой” през 1953-та. Оттам насетне изданието еволюира до империя, включваща модели, нощни клубове и въпросното прословуто имение.

Бивш модел на Playboy разкри суровите правила при престоя в имението “Бъни хаус”

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции