<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161221" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Камион скъса ...

ГДБОП отново нахлу на грешен адрес (видео)

26 Януари 2023
0 690

ГДБОП отново нахлу на грешен адрес. Това предава bTV.

При акцията срещу лихвари във Видин ГДБОП отново сбърка адреса. Една от къщите, в които са влезли служителите на главната дирекция, е била празна. Собствениците ѝ са в Германия.

Подробности разкри Славка Иванова, която живее в съседен имот. Собственикът на злополучната къща е неин племенник.

ГДБОП отново нахлу на грешен адрес (видео)

Ето какво обясни тя:

„Заключена врата са изкъртили. Нова врата също са счупили. Бях на прозореца, казах им да не чупят вратата. Чуха, че казвам името на момчето, проверили са – това е по погрешка. Момчето тръгва днес от Германия, за да подаде жалба и да плащат вратата. Сега тази нощ няма да спим. Как можем да оставим – вътре има обзавеждане и всичко?”

Дежа вю

Припомняме ви, че това не е поредна такава грешка.

През 2020 година барети от Главна дирекция за борба с организираната престъпност (ГДБОП) нахлуха в апартамент на нищо неподозиращо младо семейство в столичния квартал “Левски Г”, след което се оправдаха с грешка.

Пострадал твърди, че след като са му сложили белезници, са използвали електрошок спрямо него, удряли го по главата, а също видял, че ритали съпругата му, която наскоро била родила.

По-късно дошъл шефът на баретите се извинил, като казал, че такива неща се случват, а причината за грешката била, че ги объркала навигацията им.

Гледайте още във видеото!

ГДБОП отново нахлу на грешен адрес

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции