<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=164392" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как турски гр...

Станислав Владимиров обеща да запази добрия тон към хората в БСП (видео)

14 Февруари 2023
0 198

Станислав Владимиров обеща да запази добрия тон към хората в БСП в интервю пред bTV.

След като вчера обяви, че напуска партията, кметът на Перник Станислав Владимиров каза в ефир: “Ще запазя добрия тон към хората в БСП, с които съм работил.”

Кметът на Перник най-после напуска БСП

Негови колеги от БСП го обвиниха във връзки с ГЕРБ. В това число Георги Свиленски и Атанас Зафиров, който го нарече “любимият кмет на Бойко Борисов”.

На нападките Владимиров отговори: “Това клише за Бойко Борисов в пернишката организация сме го приемали чувствително. Това лепене на етикети и мачкане е от началото на мандата. Наистина е много тъжно, защото когато влезеш в една партия – ти очакваш съмишленици и приятелска среда. Все пак сме идейно еднакви хора, докато тук средата е много токсична. Това е вече от много дълги години и това е една от причините аз първо да напусна националните органи и след това да взема едно изключително тежко решение в личен план за мен.”

Станислав Владимиров обеща да запази добрия тон към хората в БСП (видео)
Снимка: bTV

Кметът на Перник сподели и отношението си към вчерашния конгрес на левицата. “Не съм виждал обаче такава охрана на конгрес. Много не бяха допуснати. Видях млади хора, които бяха дебнати къде ще сбъркат. С лека ръка да отстраниш младежката организация, която е бъдеяето на БСП, е скандално”, отбеляза той.

Въпреки това, Владимиров подчерта, че ще запази много от приятелствата си от БСП.

Кметът сподели още, че на предстоящите избори ще се кандидатира от пернишката партия, тъй като среща най-голямо разбиране и подкрепа именно от перничани.

Станислав Владимиров обеща да запази добрия тон към хората в БСП

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции