<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170014" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицейски ш...

Откриха списък с имена на магистрати в дома на обвиняем като част от организирана престъпна група (видео)

16 Март 2023
0 423

Заплахи срещу следователи, прокурори и съдии. Разбита е организирана престъпна група, а в дома на един от обвиняемите е открит списък с имена на магистрати, съобщиха от прокуратурата, цитирани от bTV.

Откриха списък с имена на магистрати в дома на обвиняем като част от организирана престъпна група (видео)

Прокуратурата с подробности за ареста на Велико Желев (видео и снимки)

Досъдебното производство е образувано на 14 септември 2022 г. след получен секретен доклад от службите за сигурност. То е образувано за организирана престъпна група, създадена с цел получаване на доходи от престъпна дейност – пране на пари и данъчни престъпления.

Предстои преценка дали да се образуват други досъдебни производства, касаещи евентуално организирана престъпна група за търговия с влияние и държане на наркотични вещества в големи размери с цел разпространение.

Част от материалите по досъдебното производство са класифицирана информация, като има и данни за заплахи срещу публично лице, свързано с издателска дейност и медии.

Повдигнати са обвинения на двама души. На едното лице за изнудване, за държане на наркотични вещества с цел разпространение. Той е с мярка за неотклонение „Подписка“. Същият е напуснал страната и предстои преценка за обявяването му за общодържавно издирване.

Откриха списък с имена на магистрати в дома на обвиняем като част от организирана престъпна група

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции