<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172871" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Официално: "Б...

Бивш играч на “Лацио” разби колата си зловещо в спортна зала (видео)

31 Март 2023
0 375

Бивш играч на “Лацио” разби колата си зловещо в спортна зала. Инцидентът се случи в белгийския град Лиеж. Софиан Кийне профучава с висока скорост покрай кръстовище и претърпява един от най-зловещите инциденти, които можете да видите. Близка охранителна камера е запчеатала инцидента. Обяснението на футболиста е, че е загубил контрол върху превозното средство.

Image

По това време в спортната зала е имало деца, но никой не е пострадал, тъй като младежите са отишли в съблекалните малко преди катастрофата. Кийне, който е роден в Белгия, но е играл за Мароко на международно ниво, е бил откаран в болница след катастрофата в четвъртък вечерта, но състоянието му не е животозастрашаващо, съобщава британския таблоид The Sun.

Пребиха професионален футболист насред София

Шокиращите кадри показват как колата на звездата на “Оуд-Хеверли Льовен” се движи по пътя. След това се занася на кръгово кръстовище и се носи във въздуха, преди да се блъсне в спортна зала, оставяйки огромна дупка в сградата. Властите разследват инцидента. Говорител на OH Leuven заяви:

“Клубът научи, че Софиан Кийне е участвал в тежка автомобилна катастрофа близо до Лиеж снощи. Кийне е откаран в спешното отделение на най-близката болница, където се провеждат допълнителни изследвания. Той не е в животозастрашаващо състояние.”

Софиян Кийне е на 25 години. Мароканският футболист е бивш играч на италианския “Лацио”, като прекарва по-голямата част от своята кариера до момента именно в отбори на Ботуша. Сред тях са “Киево”, “Салернитана” и “Венеция”. Той има мачове и с младежкия национален отбор на Мароко до 23 години.

Бивш играч на “Лацио” разби колата си зловещо в спортна зала

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции