<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=173074" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Погрешка пре...

Джошуа победи Убиеца от Мичиган, пожела и мач с Фюри (видео)

02 Април 2023
0 1741

Джошуа победи Убиеца от Мичиган, пожела и мач с Фюри. Британецът се завърна на ринга в зала “О2 Арена” в Лондон и си върна самочувствието след две поредни загуби.

Опонентът Джърмейн Франклин бе корав и отстъпи без нокаут. След 12 рунда в съдийските карти резултатите бяха следните: 118-111, 117-111 и 117-111 в полза на Ей Джей, пише dsport.

Гърция открива културен клуб в Благоевград на името на Василий II Българоубиец

Стратегия

Джошуа следваше много проста стратегия. Играеше от дистанция и с бързина в краката в защита. В същото време Франклин беше прекалено пасивен в началните рундове. После опита да вдигне темпото, но Джошуа го контрира с ъпъркъти. До края на мача Франклин беше принуден често да влиза в клинчове, така че да оцелее до финалния гонг, като се опази от нокаута.

В крайна сметка американецът успя да остане на крака и постигна почетна загуба срещу бившия световен шампион.

Джошуа победи Убиеца от Мичиган, пожела и мач с Фюри (видео)

Очаквано съдиите бяха единодушни в отсъждането си в полза на Джошуа. След мача британецът заяви, че сега е редът на Тайсън Фюри: “Топката вече е в неговото поле”, каза Джошуа по адрес на Циганския крал.

Джошуа победи Убиеца от Мичиган, пожела и мач с Фюри (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции