<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=171280" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Пропадна най-...

Майк Тайсън се подиграва с най-известния малък човек Хасбула (видео)

23 Март 2023
0 7137

Майк Тайсън се подиграва с най-известния малък човек Хасбула. Легендарният боксьор и инфлуенсърът се срещнаха, за да запишат подкаст заедно. По време на записа имаше време и забавни моменти като този. Високият едва около 100 сантиметра Хасбула Магомедов “атакува” Майк Тайсън с боксови удари, а “Железния Майк” пазеше лицето си. Като че ли той въобще не подозираше, че “съперникът” му не е дете, а пораснал мъж.

Image
Снимка: Twitter

20-годишният младеж беше гост в подкаста на бившия боксьор и в един момент по време на разговора си сложи боксови ръкавици и започна да прави спаринг с Тайсън. Дагестанецът нанесе няколко големи удара на боксовата легенда и искаше да покаже уменията си – струва си да се отбележи, че през последните месеци той прекарва много време с бойци от UFC, пише MARCA.

След серия от нанесени удари, “Големият Майк” реши, че това е достатъчно. Той вдигна двуметровата сензация в социалните медии и по забавен начин се направи, че захапва ухото му – мнозина смятат, че това е препратка към прословутия си бой през 1997 г., когато на ринга срещу него бе Ивендър Холифийлд. Хасбула не можа да сдържи смеха си, докато се бореше с Майк.

Пропадна най-чаканият двубой в бокса (видео)

В социалните мрежи веднага се появиха укори по поведението на Тайсън. Мнозина счетоха като подигравка отношението му към възрастен човек със заболяване. 20-годишният Хасбула обаче със сигурност не може да се оплаче от липса на внимание. Възходът му в социалните мрежи е шеметен и той прекарва много време с много известни личности. Неотдавна той беше видян с бойци като Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов. Наскоро подписа и договор с UFC, с което официализира връзката си с този спорт.

Майк Тайсън се подиграва с най-известния малък човек Хасбула

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции