<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182400" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Две думи стар...

Ивайла Бакалова: Близки ме предупреждаваха, че Борисов е “изключително отмъстителен” (видео)

01 Юни 2023
0 2226

Няколко пъти хора от близкия кръг на г-н Борисов идваха да ме предупреждават, че това, което правя, е смело, но имам семейство и две деца”. Това сподели Ивайла Бакалова пред NOVA, след като вчера даде показания по аферата “Барселонагейт”.

Тя допълни, че нейни познати са чули, че „Бойко Борисов е казал, че ще ни приключи” и че това ще се случи рано или късно, защото бившият премиер бил „изключително отмъстителен”.

Бакалова е определена като ключов свидетел от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

Ивайла Бакалова: Близки ме предупреждаваха, че Борисов е &#8220;изключително отмъстителен&#8221; (видео)
Бойко Борисов преди разпита по “Барселонагейт”. източник: bulphoto

Ивайла Бакалова за “Барселонагейт”: Много хора знаят, но ги е страх да говорят (видео)

Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно. Един човек я държи като заложник на своите собствени интереси. Не е един, те са няколко, но говорим конкретно за тотзи случай.” продължава Бакалова, като мисли, че става въпрос за финансово престъпление.

Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо ужасно. То нямаше нищо общо с правосъдието.”, сподели тя. Става въпрос за задържането на бизнесмена Веселин Денков, с когото Бакалова живее, по обвинения, че е част от организирана престъпна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един свидетел в защита на тази теза.

Схемата е кошмарна и се започва от най-ниските нива, за да се стигне до най-високите. Как искаме хората да говорят? Тях ги е страх. Майка ми се страхува за мен.”, споделя още тя.

Бакалова е убедена, че институциите са овладени от години. Тя разкри, че веднага след разпита ѝ в сряда в един от ресторантите на Веселин Денков са пристигнали на проверка по сигнал от 2010 г. за незаконно притежание на защитени видове птици.

Ивайла Бакалова: Близки на Борисов ме предупреждаваха, че той е “изключително отмъстителен”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Боцко

    03 Юни 2023

    Ебати дзвера е станала

Реакции