<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=182314" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бившият дире...

Ротационни коалиции, прокуратура, политици и абитуриенти в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

31 Май 2023
0 13561

Ротационни коалиции, прокуратура, политици и абитуриенти гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Мария Игнатова и Васил Василев-Зуека чаак от Испания.

Ротационен принцип или безпринципни ротации между ПП-ДБ и ГЕРБ

Сватбата между ПП-ДБ и ГЕРБ изглежда все по-невъзможна, но въпреки това нямаше как да не припомним и на двете формации как точно се отнасяха една към друга малко преди да заявят желание да се вземат на ротационен принцип.

Прокуратура и политици – любов и омраза, когато е удобно

Главният прокурор Иван Гешев изведнъж се активизира и започна разследвания срещу самия Бойко Борисов и срещу депутата от ГЕРБ Делян Добрев. И това ако не е политическа акция… Но така или иначе изведнъж приятелската прокуратура стана “бухалка”. Ако не го чувахме от устата на тези, които са я използвали, можеше и да приемем насериозно тези твърдения. Уви, вероятно всичко това е просто ПР акция. От нескопосаните.

“Бяла лястовица” за Георги Господинов

Писателят Георги Господинов направи празничния 24 май още по-празничен, след като в навечерието му спечели “Букър” за романа си “Времеубежище”, в превод на Анджела Родел. В знак на уважение за това отличие и за вдъхновението, което той донесе на много млади български автори Влади Василев му връчи нашата “Бяла лястовица”. Какво сподели той пред камерата ни, гледайте в репортажа!

Ротационни коалиции, прокуратура, политици и абитуриенти в новия епизод на &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Благо Джийзъсът изненада всички с музикални предпочитания

Победителят в Survivor 2023 твърди, че любимата му музика, която слуша в колата си, е… класика. Уви, постовете му в социалните мрежи показват доста по-различни предпочитания.

Топ превозни средства на абитуриентите през 2023

Събрахме най-интересните и най-абсурдните начини, по които родните абитуриенти отидоха на баловете си тази година. Трактори, тролеи, каруци и велосипеди – уникални. Гледайте ги!

Сигнализирайте ни за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com. Лайквайте, шервайте и гледайте!

Ротационни коалиции, прокуратура, политици и абитуриенти в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Йордан Глушков

    01 Юни 2023

    Замръзна картината!

Покажи всички Скрий

Реакции