<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=198928" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Семейни фирм...

Певец отмени концерта си заради високи цени на билетите

18 Септември 2023
0 552

Певец отмени концерта си заради високи цени на билетите. Става дума за кънтри изпълнителя от САЩ Оливър Антъни.

“Пълен боклук е”: Купувач върна най-висок клас Лада само седмица след като я купи

Той спазва стриктно веруюто си, че светът е несправедлив за обикновените трудещи се и прави каквото може по силите си да не допринася за неравенството.

Наскоро авторът на песента “Rich Men North of Richmond”, която оглави Billboard Hot 100, а видеото в YouTube има 66 млн. гледания, отмени участието си в шоу заради високите билети за публиката.

Подробности

За концерта на Антъни на 27 септември в кънтри клуба Cotton Eyed Joe в Ноксвил, Тенеси, са били обявени цени на билетите от 99 долара. А билет с възможност за среща с него след шоуто – т.нар. meet-and-greet е бил продаван за 199 долара.

Това изобщо не се хареса на новоизгрялата звезда.

“Извинявам се за цената в Cotton Eyed Joe”, написа той във Facebook.

Антъни обясни, че приятел му помага за резервирането на местата за представленията му.

“Казах му, че не искам да прави нищо за билет с цена над 40 долара. Идеално е да не са над 25 долара. Това трябва да са концерти, които хората да могат да си позволят”, обясни изпълнителят.

Той дори призова феновете да не плащат по 90 долара за билет, а часове след това обяви, че шоуто във въпросния клуб е отменено.

Още

Антъни пое вината, че не е участвал по-директно при преговорите за събитието, така че цената да е според изискванията му. Той допълни, че не обвинява клуба, а е “разстроен да види такива цени”.

Певецът обеща да намери друго място в Ноксвил, където входът може да е 25 долара. Пък възможността за среща с него – без допълнително заплащане. Той ще върне парите за вече купени билети за отмененото шоу от джоба си, ако това не направи кънтри-клубът.

“Това няма да случи никога повече. Благодаря ви за търпението, още се уча как работи всичко това”, допълни Оливър.

Източник: webcafe

Певец отмени концерта си заради високи цени на билетите

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции