<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=131907" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Митев за спре...

Агресия на депутати пред деца в парламента (видео)

01 Юни 2022
0 4970

Костадин Костадинов, депутат и председател на „Възраждане“, вдигна грозен скандал в Парламента. Подразнен от думите на Искрен Митов,  депутат от „Продължаваме промяната“, Костадинов потърси лична саморазправа и почти се стигна до бой.

Митов каза: „Г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари. Парите, които му останаха си ги обърна в евро.“

Най-грозно беше, че в парламентараната зала бяха на гости няколко десетки ученици, по случай 1-ви юни – международен ден на детето.

Личният пример на Костадин Костадинов – който явно се жегна и припозна в името „Костя Копейкин“, а пък „купи си къща“ и „обърна парите в евро“ докоснаха друга струна – явно трябваше да покаже на децата, че на острите думи трябва да се отговаря с насилие. Прекрасен пример, няма що!

Да, помним, имаше и един друг депутат със сребро в косите и жупел в юмруците. Неговата история трябваше да е поучителна за това, че на крясъците и агресията бързо им минава срока, но… някои хор могат да учат само по трудния начин.

Агресия на депутати пред деца в парламента (видео)

ТОП абитуриенти, Борисов срещу Василев и финансова пирамида в новия епизод (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Агресия на депутати пред деца в Парламента

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции