<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170630" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Говорят хора...

Агресивен мъж напада и заплашва стопани на кучета в Пловдив (видео)

20 Март 2023
0 230

Агресивен мъж напада и заплашва стопани на кучета в Пловдив, разказва адвокат Стефан Левашки пред bTV.

„Историята би била много смешна, ако не беше страшна и неприятна, тъй като господинът се изживява като „Повелител на котките“ в квартала. Откровено мрази кучетата и техните собственици. За втори път, без причина, ни нападна. Но този път хвърли по мен буркани. Удари ме с камък, след това взе друг камък и ме гони с него“, разказва адвокат Левашки за последната разходка на своето куче.

Агресивен мъж напада и заплашва стопани на кучета в Пловдив (видео)

Говорят хората, в чиито дом влязоха крадците, спретнали си гонка с полицията в Бургас (видео)

Той е притеснен, защото инцидентът се е случил в непосредствена близост до занималнята на първокласниците в кварталното училище. Сутрин децата започват да идват на училище и могат да се превърнат в неволна жертва на агресивния мъж.

„Обвини ме, че не си чистя след кучето, което категорично не е вярно. Заяви ми, че имало кучешка площадка и домашните любимци не бивало да се разхождат по улиците. На въпроса ми как да стигна до площадката, ако не мога да се движа по улицата, той ме удари с кабел в гърба. Общо взето – неадекватен човек“, казва още адвокатът.

Той вече е подал сигнал за нападението във Второ районно управление на МВР-Пловдив. Много хора са се свързали с него вчера, след като е пуснал пост в социалните мрежи. Всички хора му казали, че и те имат проблем с този агресивен мъж, но не смеят да кажат или направят нещо.

Агресивен мъж напада и заплашва стопани на кучета в Пловдив,

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции