<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=161045" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Организации ...

Ако Роналдо играеше в “Ботев” (Враца) (ИНТЕРВЮ)

25 Януари 2023
1141 2564

Ако Роналдо играеше в “Ботев” (Враца)… щеше да има ето такова интервю. Разбира се, то е създадено с неподправеното ни чувство за хумор И не претендира за достоверност.

Във видеото сблъскваме българската футболна реалност с високия професионализъм на португалската звезда.

В крайна сметка защо човек да не помечтае? И то с усмивка…

Кастингът на Сървайвър е като за Вип Брадър (видео)

Ако Роналдо играеше в &#8220;Ботев&#8221; (Враца) (ИНТЕРВЮ)
Кристиано Роналдо би познавал и Валери Божинов, ако играеше във Враца. И на него Враца щеше да му е Ню Йорк.

В едно такова потенциално интервю Роналдо би разкрил как опознава Северозапада със своята любима Джорджина. Би споделил, че ходи на фитнес в Мездра и би разкрил подробности около последния мач на “Ботев” (Враца) с “Ботев” (Криводол).

Диетата и разнообразието

Може би един от най-важните елементи е диетата на Роналдо – именно тя също стои зад спортните му резултати. Диетата по нашите географски ширини също може да е любопитен момент. Роналдо би открил многото протеин в свинските уши на скара. Би вкусил и неповторимата шкембе чорба.

Големият въпрос с това има ли какво да се прави в Северозапада също би стоял на дневен ред. В дискотеката във Враца Роналдо може да научи и ММА схватки. А ако реши да се разходи и в Галиче, вероятно след оцеляване трябва да му се даде и черен колан.

Скъпи приятели, този материал е на шега! Много молим да не го приемате като нещо повече от опит да ви накараме да се усмихнете. Но все пак би било чудесно, ако Кристиано Роналдо се чуди къде да играе, да дойде в нашето първенство. Дано не го карат шефовете в БФС да танцува на Преслава и да пие на екс. Това са все пак елементи от голямата игра, запазени за някои вечни шефове.

Гледайте цялото видео! То е взето от скандалното интервю на Пиърс Морган, направено по-рано през годината. В него Роналдо разкри много подробности за “Манчестър” (Юнайтед) и личния си живот.

Ако Роналдо играеше в “Ботев” (Враца) (ИНТЕРВЮ)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Киро

    26 Януари 2023

    Хм? Айде сега, кажи ми.

Реакции