<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=105640" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Четвърти чов...

Алек Болдуин проговори пред медия за първи път след фаталния инцидент с операторката (видео)

31 Октомври 2021
0 1191

Алек Болдуин проговори пред медия за първи път след фаталния инцидент с операторката, съобщава NOVA. Той заяви, че шансът такъв фатален инцидент да се случи по време на снимки е „един на трилион”, предаде Асошиейтед прес.

„Тя бе моя приятелка”, каза вчера Болдуин в импровизиран разговор с фотографи и снимачни екипи край Върмонт.

„Ние бяхме много добре смазан екип и снимахме филм, когато стана това ужасно нещо”, добави той. Кадрите от разговора бяха разпространени от портала Ти Ем Зи.

Оръжейничката от филма на Алек Болдуин отговори на обвиненията за смъртта на Халина Хъчинс

Алек Болдуин проговори пред медия за първи път след фаталния инцидент с операторката
За трагедията

Операторката Халина Хътчинс загина, а режисьорът Джоуел Соуза бе ранен, след като Болдуин стреля с реквизитен пистолет, зареден с бойни патрони, по време на репетиция на снимачната площадка на 21 октомври. Преди това актьорът е получил уверения, че оръжието е безопасно. На никого не са повдигнати обвинения и шерифството в окръг Санта Фе казва, че разследването ще отнеме време. Не е ясно как бойните патрони са се озовали на снимачната площадка, отбеляза Ройтерс.

Самият Болдуин каза, че не може да коментира станалото заради течащото разследване. Актьорът заяви, че се е срещнал със съпруга на Хътчинс. „Той е в шок, имат 9-годишен син. В постоянен контакт сме, защото сме много разтревожени за семейството му”, добави Болдуин.

Алек Болдуин проговори пред медия за първи път след фаталния инцидент с операторката

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции