<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114326" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Обадил се Геш...

Алек Болдуин отрече, че не е сътрудничил на разследването за убийството

10 Януари 2022
0 861

Алек Болдуин отрече, че не е сътрудничил на разследването за убийството, съобщава NOVA.

„Всяко внушение, че не изпълнявам молби, заповеди, изисквания на разследването или заповед за обиск, е пълна глупост“, каза актьорът.

Според Болдуин разследването е процес, при който правоприлагащите органи трябва да отправят искане до щата, в който той живее. След това те ще имат достъп до данните на телефона му. Актьорът добави, че полицаите не могат да влизат в телефона и да вземат личните снимки. Болдуин припомни, че е бил напълно готов да сътрудничи на разследването. Според него най-добрият начин да се почете паметта на починалата Галина Хътчинс е да се разбере цялата истина за случилото се.

Алек Болдуин отрече, че не е сътрудничил на разследването за убийството

На 22 октомври, по време на снимките на една от сцените на уестърна, Болдуин стреля с пистолет, който трябваше да бъде зареден с халосни патрони, но те се оказаха бойни. В резултат на това операторът Галина Хътчинс беше убита, а режисьорът Джоел Соуза беше ранен. По-късно актьорът каза, че не е натиснал спусъка на пистолета. 

Операторката, застреляна от Алек Болдуин погрешка, е постнала видео часове преди инцидента (видео)

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции