<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104800" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бащата на Хал...

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната от него операторка Халина Хътчинс (снимки)

25 Октомври 2021
0 19421

Алек Болдуин беше забелязан да прегръща съпруга и сина на Халина Хътчинс -Мат и Андрос, пред хотела им в Санта Фе.

Според негови близки той е бил “в истерия и абсолютно неутешим с часове”, след като погрешка застреля младата операторка и режисьора на уестърна “Rust”.

Алек Болдуин застреля фатално операторка и рани режисьор по време на снимки на уестърн

Междувременно бащата на Халина – Анатолий Андросович каза, че не обвинява изобщо Болудин. Той хвърли вината на оръжейниците на продукцията, които са отговорни, че са дали в ръцете на Болдуин заредено оръжие.

Сега Анатолий се бори да осигури визи, за да могат съпругата му Олга и дъщеря му Светлана да влизат в САЩ, за да бъдат със съпруга и сина на Халина в този тежък момент. “Все още не можем да повярваме, че Халина е мъртва и майка й е полудяла от мъка”, каза той. Най-тежко е за момчето, смята дядото.

Тяърди се, че Хана Гутиерес-Рийд, 24-годишната оръжейничка на снимачната площадка, е била “невнимателна” и преди това. По време на снимките на друг филм, е дала пистолет на 11-годишна актриса.

“На няколко пъти, когато тя зареждаше патроните по начин, който смятахме, че е опасен”, казал източник, който е работил с Гутиерес-Рийд по предстоящия филм на Николас Кейдж “Старият път”. Зареждала оръжията на земята, където имало камъчета и друг прахоляк и колегите й се чудели дали не попаднало нещо в цевта тогава.

Алек Болдуин е убил операторката с боен патрон

Пистолетът е било подаден на Болдуин от помощник-режисьор, който е обяснил, че то е безопасно. Той също не е знаел, че в пистолета има бойни патрони.

Алек Болдуин прегърна сина и съпруга на застреляната от него операторка Халина Хътсън

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции