<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=104533" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Режисьорът Д...

Алек Болдуин в пост от 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка?“

22 Октомври 2021
2 10049

Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин от 2017 г. припомниха от “Daily mail” след трагедията, сполетяла големия холивудски ас и две семейства – на застреляната от него операторка Халина Хътчинс и режисьора Джел Соуза. Инцидентът стана по време на снимките на уестърна “Rust” в Санта Фе в четвъртък, пише Dir.bg.

Актьорът коментирал видеозапис на полицейска стрелба в Калифорния, при която ченге застрелва бездомен ветеран, който се опитал да му вземе пистолета. Той бил написал: “Чудя се какво е чувството да убиеш някого погрешно”. По-късно служителят е бил оправдан.

Алек Болдуин застреля фатално операторка и рани режисьор по време на снимки на уестърн

Повече за инцидента

Часове преди инцидента в четвъртък Болдуин публикува снимка в Инстаграм от ранчото “Bonanza Creek”. Тя го показва в каубойския костюм, с фалшива кръв по корема. Съпругата му Хилария също сподели във FaceTime с Болдуин по-рано през деня, където той вози в кола на път за ранчото. След трагедията кадрите бяха изтрити. Само един на Болдуин като каубой остана в профила на жена му. 

Ранчото е използвано в десетки филми, включително последните новини на Том Ханкс “Western News of the World”.

Алек Болдуин през 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка“

Филмът е за 13-годишно момче, което се грижи за себе си и по-малкия си брат след смъртта на родителите им през 1880-те години в Канзас, се казва в синопсиса на продукцията. Тийнейджърът бяга с отдавна отчуждения си дядо, в ролята на който влиза Болдуин, след като е осъден на обесване за случайно убийство на местен фермер.

Болдуин участва във филма заедно с Травис Фимел, Дженсън Акълс и Франсис Фишър.

“Нашите сърца са със семействата на Халина Хътчинс и Джоел Соуза и всички замесени в инцидента на Rust”. Това написа в Туитър сестрата на Брандън Лий – Шанън. “Никой никога не трябва да бъде убит с пистолет на снимачна площадка”, казва тя. На 31 март през 1993 г., по време на снмиките на филма “Гарванът”, актьорът Брандън Лий, син на големия Брус Лий, е прострелян. По-късно същия ден умира. Брандън е едва на 28 години.

През 1984 г. актьорът Джон-Ерик Хексум почина, след като се застреля в главата с пистолет. Това се случи, докато се преструваше, че играе руска рулетка. Той използваше “Магнум” 44 калибър на снимачната площадка на телевизионния сериал Cover Up.

Алек Болдуин през 2017 г.: „Чудя се какво е да застреляш някого погрешка“

Източник: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции