<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152624" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как да станем...

Аматьори почти изхвърлиха ЦСКА от Купата! (видео)

26 Ноември 2022
0 1751

Аматьори почти изхвърлиха ЦСКА от Купата!

Светът е футбол от започването на Световното първенство насам. Но футболът не е спрял и по родния край. Турнирът за Купата на България продължава, а гостуването на ЦСКА-София на Гигaнт Съединение се превърна в абсолютен дар за местните привърженици. Бутиковият стадион “Съединение” бе пълен до краен предел и създаде страхотна атмосфера още при изпълнението на националния химн.

Тази подкрепа даде резултат и домакините се държаха страхотно в сблъсъка срещу именитите “армейци”. “Гигант” поведе след гол на Георги Стайков. Браян Морено изравни, но домакините не се предадоха дори когато останаха с 9 души след два червени картона. Редовното време завърши при резултат 1-1 . Голове не паднаха и в продълженията и така се стигна до дузпи. В тях по-устойчиви психически се оказаха софиянци. До победата се стигна след общо 15 изпълнени дузпи.

Аматьори почти изхвърлиха ЦСКА от Купата! (видео)

Ганчев за новия стадион на ЦСКА и приоритетите (видео)

Официалният капацитет на стадиона в едноименния град е 5000 души. Изглежда обаче, че напливът за този двубой е бил още по-голям.

Аматьорският тим на града играе в Трета лига. Това прави разликата между него и ЦСКА-София над 40 позиции по дивизиите! Отпадането на “червените” толкова рано е истински шок. Лидерът в класирането на елитната efbet Лига бе абсолютен фаворит в срещата.

Футболната атмосфера в България, която всички искаме да виждаме!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции