<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=138852" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Изводите от е...

Амбър Хърд пише книга за живота с Джони Деп

27 Юли 2022
0 134

Амбър Хърд пише книга за живота с Джони Деп.

Съдът във Феърфакс, Вирджиния, се произнесе в полза на Джони Деп в делото за клевета срещу бившата му съпруга. Действията на Амбър Хърд не закъсняха много.

Холивудската звезда Кевин Костнър снима 11-часов филм

Амбър Хърд пише книга за живота с Джони Деп

За нейно огромно съжаление обаче съдията от Вирджиния отхвърли искането на актрисата за нов съдебен процес по делото за клевета.  

Адвокатите на Хърд поискаха от съдия Пени Азкарате да отмени присъдата, с която на Деп бяха присъдени 10 милиона долара. И да обяви нов съдебен процес поради грешки, допуснати в предишния, но съдията отхвърли искането.

Вече е ясно, че Амбър Хърд е притисната до стената и трябва да изплати въпросната сума на Джони Деп. Сума, с която тя не разполага. А по всичко личи, че актрисата има нова идея, с която да изкара пари. 

Начинанието

Според Mirror, Амбър Хърд пише книга, в която разказва цялата истина за бившия си съпруг Джони Деп. Твърди се, че 36-годишната актриса от “Аквамен” смята, че “кариерата й в Холивуд е приключила”. Тя пише мемоари, тъй като смята, че “няма какво да губи”.

Това може да се окаже доходоносна идея за Амбър, чийто адвокат Илейн Бредехофт каза, че родената в Тексас актриса “в никакъв случай не може” да си позволи да плати обезщетенията на 59-годишния Деп.

“Амбър смята, че кариерата й в Холивуд е приключила. На този етап тя няма какво да губи и иска да разкаже всичко”, цитират свой източник от списание OK.

Но според бракоразводния адвокат Дрор Байкъл от Ню Йорк, актрисата може да загуби много. Ако наистина реши да се захване с въпросните мемоари. 

“Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд казва и пише. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде ударена с ново дело за клевета и ще се озове отново в съда”, смята адвокатът.

Какъв ще бъде следващият ход на Амбър Хърд и ще има ли такъв изобщо, предстои да разберем. 

Амбър Хърд пише книга за живота с Джони Деп

Източник: lifestyle

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции