<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153250" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Имало е реалн...

Американка, отвлечена като бебе, се събра със семейството си след 51 години

01 Декември 2022
0 415

Американка, отвлечена като бебе, се събра със семейството си след 51 години, пише Guardian.

Годината е 1971. Мелиса Хайсмит живее в Тексас и е на една годинка, когато майка ѝ Алта Апантенко публикува обява за детегледачка. Тя наема жена, която да се грижи за малката Мелиса, докато е на работа, тъй като отглежда детето си сама. Алта обаче изобщо не се среща с детегледачката лично.

Съквартирантът на Апантенко предал Мелиса на детегледачката, която я отвлякла и никога не я върнала.

Близките на Хайсмит съобщават за изчезването на Мелиса, публикуват снимки на детето, но без резултат. Повече от половин век те не се отказват и дори организират партита за нейния рожден ден всеки ноември.

Наскоро близките на Мелиса потърсили помощ чрез социалната мрежа Facebook, като създали групата WE FOUND MELISSA!!!. През септември получават анонимен сигнал, че тя е около Чарлстън, който е на повече от 1100 мили от Форт Уърт, съобщава WCIV. Семейството използва резултатите от ДНК тест, белег по рождение на Мелиса и нейния рожден ден, за да потвърди, че тя наистина е момичето, което им е било отнето преди 51 години.

В събота, по време на празненство в семейната църква, Мелиса се събира отново с майка си, баща си и двама от четирите си братя и сестри, се казва в изявление на групата.

Мелиса Хайсмит е отгледана с името Мелани. Тя научава, че се смята за изчезнала и семейството ѝ я търси, когато роднина се свърза с нея чрез Facebook.

За момента не е ясно какво е станало с детегледачката, но давността за наказателното преследване е изтекло.

Майката на Мелиса, баща ѝ Джефри Хайсмит и нейните братя и сестри – Гарнър, Шарън, Ребека Дел Боске и Джеф, имат просто послание към хората, които търсят изчезнали близки.

„Никога не се отказвайте. Преследвайте всяка следа“, се посочва в изявлението на семейството.

Американка, отвлечена като бебе, се събра със семейството си след 51 години

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции