<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=123722" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Зеленски нап...

Anonymous към Путин: Ние сме в двореца ти! (видео)

26 Март 2022
0 5677

Хакерската група Anonymous започна да публикува данни, които е получила в резултат от проникването си в Централната банка на Русия.

На 24 март те съобщиха, че са разбили базата данни на банката и обещаха, че ще публикуват секретни документи. Вчера те предоставиха 28 гигабайта информация.

Хакерите от Anonymous се ядосаха на предизвикателството на Мъск към Путин

Централната банка отрича проникването, пише “Коммерсант”.

В акаунта The Black Rabbit World в Twitter хакерите съобщихa, че са разпространили документите в “различни точки на мрежата”.

В обръщение към Владимир Путин разказват за войната в Украйна, жертвите сред мирното население и подчертават, че вече “нито една тайна не се намира в безопасност”.

“Ние сме в твоя дворец, ние сме там, където ти ядеш, ние сме на масата ти, ние сме там, където ти спиш. Декларации, кореспонденция, търговски споразумения, подписани с други страни, тайните на твоите олигарси. Твоите конфиденциални видеа и приложенията, които ти използваш.

Хакерите от Anonymous обявиха кибервойна на Русия

НАТО, Америка и ЕС са лъжци. Всички те са имали сделки на “затворени врати”. Ние сме за невинните хора. Няма да допуснем война, експлоатация и несправедливост. Ние сме Anonymous. Ние сме легион”.

Anonymous към Путин: Ние сме в двореца ти!

Източник: Twitter, Club Z

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции