<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158201" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ето кой ще бъ...

Араби позлатяват Георги Миланов, “Левски” остава капо

08 Януари 2023
0 319

Още един удар по селекцията на “Левски”. “Сините” ще трябва да се разделят с бившия футболист номер 1 на България Георги Миланов. Още по-лошата новина е, че в сметката на столичния клуб няма да влезе нито една стотинка покрай този трансфер.

Араби позлатяват Георги Миланов, &#8220;Левски&#8221; остава капо
Снимка: Twitter

По информация на “Тема спорт” арабският отбор “Ал Дарфа” е постигнал договорка с бившия национал. Клауза в неговия договор му позволява да напусне “Левски” във всеки един момент при наличието на добре подплатена финансова оферта. Именно такава се отвяря пред него сега. “Ал Дарфа” предлага на Миланов непоносимата за стандартите на “сините” заплата от 60 000 евро.

“Левски” ще играе срещу “Ал-Насър” в Дубай

Другата причина “Левски” да не вземе и цент за трансфера, е фактът, че договорът на Миланов изтича през лятото. Клубът ще опита да замести отсъствието на бившия футболист на годината с привличането на Асен Чандъров от “Септември” София.

Това ще бъде шести отбор в кариерата на 30-годишния футболист. Той започна кариерата си в “Литекс”, а силните му изяви му спечелиха трансфер в “ЦСКА” Москва. За 5 години там той изигра 99 мача и вкара 5 гола. Имаше период под наем в швейцарския “Грасхопърс”. Последва трансфер в унгарския “МОЛ Види”, където Миланов прекара две години. Той заигра за “Левски” през 2021 г., като има записани 41 мача и 4 гола. С националния отбор е играл 47 пъти и е отбелязал 4 попадения.

Араби позлатяват Георги Миланов, “Левски” остава капо

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции