<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110437" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Футболен фен ...

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува… със секс (снимки)

02 Декември 2021
6 247924

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува… със секс, пише LADbible.

Д-р Джовани Миниело, нарекъл себе си “д-р Вълшебната флейта”, настоятелно предложил на две свои пациентки да ги излекува, като ги поканил да правят секс с него. 68-годишният Миниело бе разкрит от екип на телевизионно шоу по сигнал на пациентка, която получила вулгарното предложение за лечение от човешки папиломен вирус (ЧПВ), който може да причини рак.

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува... със секс

Жената разказва, че отишла на преглед при доктора в италианския град Бари, който дал притеснителната диагноза, без да я обоснове с нагледни доказателства. По думите на потърпевшата, лекарят ѝ казал:

“Спасил съм много жени от рак. Всички те след това са показали отрицателен резултат при тестване.”

Докато чакала резултатите от изследването, жената получила предложение да бъде излекувана, като прави секс с лекаря в хотелска стая. Тя го заподозряла и затова потърсила контакт с предаването Le Lene по италианската телевизия.

Гинеколог станал баща на поне 17 деца без знанието на майките им (снимки)

Продуцентите на шоуто наели актриса, която се представила за пациент и минала по същата процедура. При прегледа лекарят “установил” бели петна по маточната ѝ шийка, което е признак за ЧПВ. Естествено, “Вълшебната флейта” предложил утилитарното си лечение, което, според него, щяло да осигури на пациентката имунитет срещу рака.

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува... със секс

При срещата им в посочената от доктора хотелска стая, той започнал да се съблича и повторно уверил младата жена, че след като “го направят”, тя ще се излекува от вируса. В този момент в стаята нахлул екипът на предаването. Заклещен между многото свидетели на безочието си, д-р Миниело опитал да се защити с думите: “Правя това в името на здравето на пациентите си и на моето обучение.”

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува... със секс

В хода на разследването той заявил, че е “излекувал” стотици жени в продължение на 40 години. Също така, твърди, че никога никого не е принуждавал на сила и пациентките му са имали “абсолютната свобода да избират”.

След като се разчуло за скандалния лекар и практиките му, други 15 жени са сигнализирали, че са станали жертва на измамата.

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува... със секс

Д-р Миниело или “Вълшебната флейта” е арестуван и даден на окръжния прокурор в южноиталианския град Бари.

Арестуваха гинеколог, който предлагал на пациентките си да ги излекува… със секс

Източник: LADbible

Снимки: News Flash

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции